SUSHI RUCPHEN

SUSHI RUCPHEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 177 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Rucphen. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 6:15 Vond het erg tegenvallen de meeste sushi viel zo uit elkaar en de inkvis ringen zat geen smaak aan plus dat het net rubber was wat je aan het eten was.. zeker niet nog eens
9 mei 2022 om 17:43 Het zou binnen het uur bezorgd worden, helaas na een uur nog niks ontvangen. Ik heb even gebeld en de dame aan de telefoon vond het eigenlijk niet gek dat het wel ruim 1,5 uur duurde. Dus helaas niet voor herhaling vatbaar
8 mei 2022 om 20:33 Het duurde 1 1/2 uur voor de bestelling gebracht werd. Het eten op zich smaaktte prima alleen alle warmen gerechten waren lauw. Erg jammer voor dat wat we er voor betaald hebben 65 euro voor 3 personen. Dit is de laatste keer dat we hier bestellen.
8 mei 2022 om 20:20 Bezorgtijd zou een uur bedragen, uiteindelijk werd 90 minuten. Komen weg door alleen sorry te zeggen. Daarbij waren de warme gerechten koud aangeleverd. Balen….was de laatste keer dat ik daar bestel.
7 mei 2022 om 1:36 snelle bezorging. vers en lekker eten. zal zeker weer bestellen.
1 mei 2022 om 19:36 Heerlijke sushi! Zeker een aanrader!! Netjes optijd bezorgd , netjes verpakt
27 apr 2022 om 21:34 Goede sushi, vriendelijke bezorger en zelfs voor een zondag was de bezorger 5 min te vroeg! Complimenten.
25 apr 2022 om 23:58 superrrrrrr deed mee aan de ramadan ze hebben speciaal voor ons snel geleverd zodat we op tijd konden eten was heerlijk
25 apr 2022 om 19:08 Smaakloos, harde droge rijst, de rest smaakte niet veel beter. Duidelijk niet vers gemaakt.
23 apr 2022 om 20:30 Om 17:52 bestelling geplaatst om 20:00 nog geen eten ! Gebeld hoop gedoe uiteindelijk komen ze het binnen 15 min brengen .. niet te vreten totaal niet vers en de blikjes cola lagen bovenop de sushi ?! Nope alles weg gegooid voorlopig geen bestelling
26 mrt 2022 om 18:20 Bezorging op gewenste tijd. Gedeelte vergeten. Kip taai in de sushi Weinig keuze Verder wijnig bijzonder. Veel betere alternatieven in de regio. Sushiloco , asian garden, ....
17 mrt 2022 om 11:36 Als je een sushi box koopt van 50 stuks voor €50 euro mag je toch wel verwachten dat er verse tonijn in de sushi zit, wat toppings en een sausje… maar de sushi was echt onder de maat. De sushi met tonijn in de box was uit blik! zeer teleurgesteld.