SUSHI RUCPHEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 231 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Rucphen. Meer weten? Ontdek meer

24 jan 2023 om 9:12 Sushi was heerlijk, bezorging duurde wat langer maar dat komt door de afstand die ze moesten afleggen
23 jan 2023 om 20:22 Wij hebben genoten. Lekkere sushu en dim sum. Ondanks dat we in Roosendaal wonen, was het lekker warm. De levertijd vinden wij te doen. Zeker kijkend naar de afstand en ander soort gelijke restaurants.
20 jan 2023 om 19:44 Zeer goed eten, snelle bezorging. Mijn favoriete eten. Super vers eten .
12 jan 2023 om 23:52 Altijd goed!
8 jan 2023 om 22:25 Netjes op tijd bezorgd. Verschillende sushi die was lekker,alleen de bami was niet smaakvol,flauw. De crispy kip rol was helaas vettig.
1 jan 2023 om 22:28 Simpelweg top!
26 dec 2022 om 10:15 was heel lekker.
23 dec 2022 om 19:29 We waren blij verrast. Vers, snel bezorgd en heerlijk!
21 dec 2022 om 21:57 Exact op gevraagde tijd geleverd en goede kwaliteit sushi. Elke keer weer dezelfde goede kwaliteit. Tot de volgende keer.
18 dec 2022 om 19:47 Bezorging duurde dit keer langer dan normaal, dit werd netjes aangegeven middels een telefoontje. Het eten was niet smaakvol en de sojasaus ook niet… Sommige gerechten komen niet overeen met foto’s in de app.. kortom ik raad dit niemand aan..
17 dec 2022 om 9:49 Lekkere sushi. Bezorging vriendelijk en op afgesproken tijdstip.
3 dec 2022 om 21:15 Snelle bezorging en heerlijk eten