SUSHI RUCPHEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 348 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Rucphen. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 7:06 Doordat we iets verder woonde dan Rucphen zelf duurde het iets langer, maar het was heerlijk.
5 jul 2024 om 23:54 erg duur voor wat je krijg helaas :( verzendkosten ook te gek voor woorden!
29 jun 2024 om 20:16 Had ruim van te voren besteld (16.25 uur en wilde 18.00 uur geleverd hebben), maar eten was er uiteindelijk om 18.45 uur. Eten zelf was prima
27 jun 2024 om 18:22 Het eten was erg lekker en zeer vriendelijk personeel.
21 jun 2024 om 23:25 Top en heel snel
16 jun 2024 om 21:52 Het duurde lang en de nassi saté was klef en niet lekker
7 jun 2024 om 22:21 Het was heerlijk, het enige dat ik er achter kwam dat 1 ding op de bon er niet bijzat. We kwamen er achter toen het eten bijna op was.
1 jun 2024 om 12:39 je moet lang wachten, maar het eten was heerlijk, de medewerkers waren erg aardig
19 mei 2024 om 23:23 Paar keer telefoon gehad dat de bezorger onderweg was maar 45 minuten onderweg op een afstand van ongeveer 5 km klopt niet !! Dit is regelmatig het geval met thuisbezorgd
10 mei 2024 om 23:51 Altijd erg lekker.
27 apr 2024 om 8:59 Altijd dezelfde, goede kwaliteit!